Επιστροφές Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα aggelidis-oe.gr ενημέρωνει τους πελάτες του ότι οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. 

Αλλαγές γίνονται σε προϊόντα που είναι σε έκπτωση αλλά όχι σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας μπορείτε να κάνετε επιστροφή. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο info@aggelidis-oe.gr για τον λόγο που δεν μείνατε ευχαριστημένοι και τους κωδικούς που θέλετε να μας στείλετε προς αντικατάσταση, αναφέροντας επίσης τον αριθμό της απόδειξης λιανικής που εκδώσαμε με την αποστολή της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να επιστρέφονται με την συσκευασία, τα αυθεντικά ταμπελάκια ακόμα στο προϊόν και συσκευασμένα ακριβώς όπως έχουν παραδωθεί. Όλες οι επιστροφές είναι υπ’ευθύνη του πελάτη μέχρι να έρθουν στα χέρια μας.

Για να κανονίσετε την παραλαβή των προϊόντων που θέλετε να επιστέψετε, αφού έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, καλέστε την εταιρεία courier ACS και στείλτε το δέμα με χρέωση παραλήπτη. 

* Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και για αυτό το επιστρέφετε δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής, αν πάλι το επιστρέφετε απλά γιατί αλλάξατε γνώμη τότε τα έξοδα αποστολής θα αφαιρεθούν από το πιστωτικό σας.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι αυτή τη στιγμή προς αντικατάσταση αυτών που επιστρέψατε δημιουργείται ένα πιστωτικό το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εντός 15 ημερών για να κάνετε μία νέα αγορά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Συνιστούμε σε παιδιά και νέους ηλικίας κάτω των 16 ετών να εξασφαλίζουν την άδεια των γονέων τους πριν αποστείλουν προσωπικά τους στοιχεία ή πραγματοποιήσουν αγορές στο ηλεκτρονικού καταστήμα www.aggelidis-oe.gr.