Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από την ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Δώστε το email σας
  • Ένα email επιβεβαίωσης θα σταλεί σε σας, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που αναφέρονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Ο λογαριασμός σας και τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν.